Training: Ik DENK me Sterk

De training ‘ik denk me sterk’ kan ingezet worden voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die positiever willen leren denken.

Wat gaan we doen?

Ik denk me sterk is een training van 5 x 1,5 uur, waarin we aktief met elkaar aan de slag gaan met gedachten die in je hoofd zitten en die mede bepalen wat je denkt en voelt. ‘Ik ga dat maar niet doen, want misschien vinden anderen me dan wel raar’ of ‘ik zou zo graag mee willen gaan, maar ik durf het niet’. Allemaal gedachten die je niet helpen om ergens positief over te denken. We noemen deze belemmerende gedachten dan ook precies zo: niet-helpende gedachten Tijdens de 5 bijeenkomsten gaan we samen op zoek naar positieve gedachten die je gaan helpen in situaties waarin je gedachten je (willen) tegenhouden iets te doen wat je graag wil. Of je tegenhouden je goed en zelfzeker te voelen.

Na deze training ben je dan ook in staat om niet-helpende gedachten om te buigen naar helpende gedachten. Je voelt je daardoor zelfverzekerder en staat positiever in het leven!

Een erg leuke, praktische en interaktieve training en een aanrader voor eenieder die in lastige situaties handvatten wil krijgen om positiever te (blijven) kijken!

Voor wie is deze training geschikt?

De training ‘ik denk me sterk’ kan ingezet worden voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die positiever willen leren denken.

Volwassenen die regelmatig last hebben van belemmerende gedachten en positiever willen leren denken of voor ouders die hun kinderen willen ondersteunen bij het krijgen van positieve/helpende gedachten is deze cursus ook prima geschikt!

Heb je vragen?

Natuurlijk kun je voor, tijdens en ook na de training contact met me opnemen als je vragen hebt!